Hoppa till innehåll ↓

Bli medlem

Sedan starten 1962 har runt 800 svenskar fått stipendium för två års vistelse på en UWC-skola. Tack för att du funderar på att stötta UWC Sverige med ditt medlemskap!

Bli medlem i UWC Sverige

UWC Sveriges intäkter går i första hand till stipendier. Våra enda intäktskällor för administrativa omkostnader är medlemsavgifter och ansökningsavgifter. Eftersom nästan allt arbete utförs ideellt har vi små omkostnader. Ändå går det förstås inte att pressa ner de administrativa kostnaderna till noll. 

Intäkter från din medlemsavgift är avgörande för att täcka kostnaderna för UWC Sverige. Det säkerställer att vi kan genomföra uttagningsprocessen, nå ut till nya potentiella elever, förvalta UWC Sveriges alumnnätverk och samla in viktiga stipendiemedel. Tack för att du stöttar oss i detta viktiga arbete.

Genom att gå med som medlem kommer du också vara den första att höra om våra evenemang, kommer att få vårt kvartalsvisa nyhetsbrev samt vara berättigad att rösta på vårt årsmöte och påverka föreningens utveckling.

Om du är berättigad till gratis medlemskap men känner att du skulle vilja bidra till UWC Sveriges verksamhet ändå, välj gärna Grundnivå eller Premiumnivå.

Gratis medlemskap

Alla nuvarande stipendiater får gratis medlemskap under tiden de studerar på sin UWC fram till ett år efter att de tagit studenten. Efter det kommer deras medlemskap att övergå till Grundnivå som kostar 200 kronor om året. 

Grundnivå 
Swish QR
Swisha till: 123 373 54 53

Är du en något äldre alumn eller kanske förälder till en stipendiat? Då får du gärna gå med som grund-medlem. På grundnivån får du rösträtt på årsmötet. För att ta del av vårt nyhetsbrev och andra utskick kan du registrera dig här.

Vid årsmötet 2018 fastställdes årsavgiften till 300 kronor (200kr om du är under 25 eller heltidsstuderande).

Betala in till bankgiro 656-8752 eller swisha till 123 373 54 53. För att swisha kan du också läsa in QR-koden här intill. Tack för ditt stöd! Du blir automatiskt registrerad i vårt medlemsregister när du betalat.

Premiumnivå

Premium-medlemskap kostar 400 kronor om året och du ger ett extra stort tillskott till vår verksamhet. Tack vare våra premium-medlemmar kan vi fortsätta utveckla vår verksamhet.

I premiumnivån ingår utöver rösträtt och vår tacksamhet även en praktisk och miljövänlig jutekasse med vår logga, om du vill ha den. Kassen tillverkas av Westford Mill och har greppvänliga handtag av bomull. 

Glöm inte att skicka oss din postadress på treasurer@se.uwc.org så att vi kan skicka kassen till dig!

Jutekasse

Avsluta ditt medlemskap

Du kan självklart avsluta ditt medlemskap precis när du vill. Det enda du behöver göra är att inte skicka årsavgiften till oss efter årsskiftet och avsluta din autogiro till oss ifall du har en. Vi skickar inga påminnelsefakturor. Om du vill vara säker på att vi inte råkar dra pengar från ditt konto rekommenderar vi att du skickar ett mejl till oss på treasurer@se.uwc.org och berättar att du vill avsluta ditt medlemskap. Du kan även avregistrera dig från våra e-postutskick här.