Hoppa till innehåll ↓

Hjälp oss att nå ut

SYV, lärare eller rektor? 

Jobbar du på en skola i Sverige? Vi har informationsmaterial du kan dela med dina elever! Du hittar dem på sidan Informationsmaterial eller mejla oss på info@se.uwc.org så kan vi försöka göra ett skolbesök på just din skola (vi tar med oss en bunt gratis merch och flyers).

Passa även på att prenumerera på våra e-postutskick så missar ni inte information om årets uttagningsprocess. Tack vare personer som dig kan vi fortsätta dela ut stipendier till fantastiska elever som annars kanske aldrig fått veta att vi finns.

Alla vänner till UWC

Att hjälpa oss sprida budskapet om UWC och UWC Sverige är lätt, oavsett om du har mycket eller lite tid!

  • Mindre än 30 sekunder: Gilla vår Facebook-sida, följ vårt Instagram konto samt LinkedIn-sida, och berätta om oss för familjen och dina vänner! (PS. För den yngre generationen har vi också nyligen skapat en TikTok-sida!)

  • Mindre än 10 minuter: Dela UWC Sveriges digitala kampanjer och posts på dina sociala medier-konton eller tagga någon du känner i kommentarsfältet!

  • Mindre än 30 minuter: Skriv en artikel eller gör en video/grafisk affisch om UWC Sverige och dela den med dina följare på sociala medier eller skicka den till oss så kan vi lägga upp den.

  • Mindre än 60 minuter: Ta kontakt med dina lokala skolor och be att få göra en presentation. Du kan verkligen imponera eleverna med UWC! (Oroa dig inte, vi har en presentationsmall som du kan använda och lägga dina egna bilder till). Maila info@se.uwc.org så skickar vi den till dig. Tänk om det just nu finns en person i din gamla skola som hade älskat UWC, men aldrig fått höra att vi finns?

  • Lite mer tid: Har du lite mer tid kan du kanske hjälpa oss med att utveckla ny UWC Sverige merch! Tänk mössor, kassar, muggar... ja, bara din fantasi sätter gränsen! Hör av dig till info@se.uwc.org så bjuder vi in dig till våra planeringsmöten.

 

Vill du berätta om din egen historia, exempelvis vad din UWC-upplevelse har gett dig eller hur den hjälpt dig att bli den du är idag, skriv till oss på info@se.uwc.org så kan vi komma att använda dina texter och citat i vår outreach-verksamhet.

 

UWC Sverige på sociala medier: