Hoppa till innehåll ↓

Livet efter UWC

Efter två år på UWC är det dags att ta steget vidare i livet, oavsett om det innebär vidare studier på högskola eller universitet, jobb, eller ett sabbatsår. Men livet efter UWC är också början av en gemenskap där tidigare elever förenas genom delade minnen, vänner och en vision om en bättre värld. Att vara en del av UWC-gemenskapen formar och utvecklar eleverna för resten av deras liv.

Var du än går, oavsett om det är på universitetet, när du reser, när du flyttar till en ny stad, eller på din nästa arbetsplats, kommer du att stöta på tidigare UWC-elever. Och det bästa är att UWC-alumner alltid är redo att stötta varandra, oavsett om du skulle behöva hjälp i karriären, en soffa att övernatta på eller letar efter medarbetare att starta ett projekt med. Det finns alltid någon som är villig att hjälpa till - eller någon som känner någon.

Vad gör de som gått på UWC efter examen?

Vi finns överallt! UWC:are finns inom många områden och UWC-nätverket är tätt och brett i Sverige såväl som internationellt. Den gemensamma upplevelsen förenar människor från vitt skilda branscher. På sidan Alumnberättelser kan du läsa mer om vad några av våra alumner jobbar med idag och vad de har att säga om hur deras UWC-upplevelse formade dem personligen.