Hoppa till innehåll ↓

Viktiga datum

Kallelsen och information skickas ut till den e-postadress du uppgivit i din ansökan. Se därför till att du skrivit in den korrekt.

Sista ansökningsdatum för studier vid UWC under läsåren 2025-2027 är den 15 december 2024. Din skriftliga ansökan ligger till grund för huruvida du blir inbjuden till en första intervju.

Intervjuerna kommer att ske i två omgångar — lokala intervjuer och slutintervjuer. Om du inte kan medverka vid intervjuerna kommer du inte att kunna få ett stipendium.

Viktiga datum

Händelse Datum
Ansökningsperioden öppnar 1 september 2024

Digitalt informationsmöte

(för intresserade sökande och deras föräldrar, fritt att delta)

Klockan 19:00-20:00

5 november 2024

Sista ansökningsdag, deadline 15 december 2024
Deadline för rekommendationsbrev 29 december 2024
Första intervju 11-12 januari 2025
Slutintervju 1-2 februari 2025
Stipendier delas ut 25 februari 2025

För att inte missa det digitala informationsmötet eller andra datum uppmuntrar vi er att följa UWC Sverige på sociala medier samt registrera er för våra e-postutskick.

Den lokala, första intervjun sker i Stockholm, Göteborg och/eller Lund/Malmö beroende på antalet sökande från varje ort. Slutintervjun sker i Stockholm. Mer detaljerad information om dina exakta intervjutider och adressen till intervjulokalen skickas till den e-postaddress du uppgivit i din ansökan, förutsatt att du tagit dig vidare i vår process. Du är själv ansvarig för transport till och från intervjuerna.

Mer om hur uttagningen går till kan du läsa under Uttagningsprocessen. Om du har några frågor som gäller din ansökan kan du skriva till vår uttagningsansvarig på ansokan@se.uwc.org.