Hoppa till innehåll ↓

Engagera dig ideellt

Du behövs!

UWC bygger på ideellt engagemang. Utan engagerade alumner, föräldrar och vänner till UWC kan vi inte fortsätta. Just nu behövs din hjälp på flera områden:

  • Intervjua sökande: Vill du intervjua sökande och hjälpa oss välja ut nästa generation UWC:are? Att vara med på första intervjun i mitten av januari är ett jättebra sätt att hålla andan levande och lära känna UWC-are från andra årgångar och skolor än din egen. Hör av dig till ansokan@se.uwc.org eller fyll i vårt intresseformulär så hjälper vi dig vidare.
  • Skolpresentationer: Om du nyligen (0-3 år sedan) gått ut från en UWC-skola så skall du ut och presentera UWC på din gamla gymnasieskola och helst fler skolor i området där du bor. Hör av dig till info@se.uwc.org om du behöver råd och hjälp!

  • Ekonomi: Är du auktoriserad revisor? Då kan du spara mer än 10 000 kronor åt UWC Sverige genom att granska våra räkenskaper. Hör av dig till treasurer@se.uwc.org i så fall!

  • Bli styrelseledamot: Har du 2-3 timmar i veckan och vill engagera dig i UWC Sverige? Hör av dig till ordforande@se.uwc.org så kan vi diskutera hur ditt engagemang kan se ut.

  •  

Du kan också välja att fylla i vårt generella intresseformulär för volontärer så hör vi av oss när vi hittar ett uppdrag vi tror skulle passa dig.