Hoppa till innehåll ↓

Sommarträff 2023

8 April 2023

Nu är det äntligen dags för årets sommarträff då vi bjuder in gamla, nuvarande och nyuttagna UWC-elever till en hel helgs umgänge och utbyte! Detta är organisationens viktigaste tillfälle att kunna samla så många medlemmar som möjligt från olika delar av Sverige.

Sommarträffen börjar kl.18.00 på fredagen 16/6 och avslutas efter lunch söndagen 18/6. Du är välkommen att delta under hela helgen med två övernattningar men självklart går det bra att vara med under en kortare stund också.


Vi kommer att hålla till på Landskrona Scoutkårs scoutstuga som ligger i Saxtorp 9 km söder om Landskrona. Stugan är belägen i en fin skogsmiljö och har flertalet rum, toaletter, kök och bastu. Sängar finns men ta med sängkläder/sovsäck om du planerar på att övernatta.


Kostnad?
Kostnaden för mat och boende under helgen är 100 kr per person och dag (300kr för hela helgen). Det går bra att sätta in pengar innan på bankgiro 656-8752, betala kontant eller Swisha under helgen. Märk betalningen med ditt namn och ’sommarträff’.


Anmälan:
Anmälan görs till Lisa (ordforande@se.uwc.org) senast den 9 juni. Meddela då om du kommer över dagen eller sover över samt eventuella kostbehov. För Facebook-event klicka på länken: https://fb.me/e/4nxmi7Uv4 

Övriga frågor?
Skriv till: info@se.uwc.org

 

Vi ses!